fbpx
Selecteer een pagina

Het KlantenLab

Daar wordt jouw klant enthousiast van

Het KlantenLab

Daar wordt jouw klant enthousiast van

Het blijft een constante strijd. Op een of andere manier lukt het niet écht om de verbinding met je (potentiële) klant te maken. Het kost je veel tijd en energie om ze binnen te halen en een langdurige relatie opbouwen is lastig. En dus probeer je maar weer iets nieuws. Je adverteert op Facebook, stuurt een mailing, plaats een paar stories. Je probeert van alles.

 

Allemaal zonder resultaat. En dus ga je twijfelen. Aan jouw aanbod, aan je marketing, aan alles. Wat moet je toch doen om wél die enthousiaste klanten binnen te krijgen én te houden?

Ik gun jou ook

  Een klik met je volgers, potentiële klanten en klanten, omdat jij hen het gevoel geeft dat jij hen begrijpt en zo de verbinding weet te maken

  Altijd méér dan genoeg inspiratie voor een nieuwe post, blog of video waarmee jij (potentiële) klanten prikkelt en overtuigt

  Een aanbod waar jouw klant écht op zit te wachten

  Klanten die moeiteloos het gewenste resultaat halen met jouw product of dienst, omdat het aanbod voor hen lijkt te zijn gemaakt

  Enthousiaste klanten die jouw marketing voor je gaan doen, omdat ze keer op keer tegen anderen vertellen hoe fantastisch jij bent

  Meer focus, omdat je alleen nog maar die dingen doet die passen bij jou én jouw klanten

Goed nieuws. Dat is ook voor jou weggelegd!

Het hoeft niet zo moeizaam te gaan. Als jij weet wat jouw klanten doen én waarom ze doen wat ze doen. Dan wordt het vanzelf makkelijker.

Je hoeft daar geen dure consultants of bureaus voor in te huren, die jou 10.000 euro (of een veelvoud daarvan) in rekening brengen en je daarna vertellen hoe jij het beter kunt doen voor jouw klanten.

Het is toch véél logischer als jij je zelf in jouw klanten verdiept en je die inzichten meteen gebruikt om je marketing aantrekkelijker, jouw aanbod passender en processen klantvriendelijker te maken. Zodat ook jouw klanten enthousiast worden.

Dankzij het KlantenLab

  maak jij jouw marketing, communicatie en sales aantrekkelijker, zodat je meer leads én klanten krijgt 

  ken je jouw klanten door en door, zodat je hen zo goed mogelijk kunt helpen  

  heb je betere processen, zodat ze werken voor jou en voor jouw klanten

  is jouw aanbod zó onweerstaanbaar, dat je klanten enthousiast worden

  steek jij vooral tijd en energie in de dingen waarvan je weet dat ze werken, zodat je in minder tijd méér bereikt

  krijg jij echte fans, die aan anderen vertellen hoe goed jij het doet en zo jouw marketing voor jou doen 

Samen maken we van jouw klant een fan

Hi! Ik ben Daniëlle. Ik werkte twintig jaar als marketing manager. Ik vertelde het verhaal van de organisatie, ontwikkelde marketingcampagnes, voorzag sales van leads en begeleidde organisatietransformaties. Maar écht succesvol lukte dat pas toen ik mij ging verdiepen in de klanten. En die kennis ging gebruiken om de markting aantrekkelijker, het aanbod verleidelijker en de processen klantvriendelijker te maken. 

Veel grote organisaties geven zo tig-duizend euro uit aan klantonderzoek en customer journey trajecten. De gemiddelde ondernemer kan zulke bedragen niet zomaar even op tafel leggen. En zo blijven deze waardevolle trajecten voorbehouden aan de  happy few, aan de grote jongens.

Tot nu dan, want in het KlantenLab kun jij onder mijn begeleiding ook aan de slag met klantonderzoek en het ontwikkelen van nieuwe concepten voor jouw marketing, communicatie, diensten en processen. En als je verder doorscrollt zie je dat dat echt geen duizenden euro’s kost. 

Woehoe! Ik wil ook enthousiaste klanten

Wat houdt het KlantenLab in?

In het KlantenLab leer je om je business op te bouwen vanuit échte klantbehoeftes én niet vanuit aannames.

Dat doe je in drie stappen:

1. De voorbereidingen

2. Het OnderzoeksLab

3. Het OntwikkelLab

Aan de hand van korte video’s neem ik bij elke stap even kort mee in de wereld van jouw klant. Daarna ga je zelf aan de slag. Met werkboeken, checklists, stappenplannen en templates. Zodat je aan het eind van het KlantenLab ook echt iets tastbaars hebt waar jij de komende jaren op terug kunt vallen. 

De voorbereidingen

Een goed onderzoek valt of staat met een goede voorbereiding, zo ook klantonderzoek. In drie stappen zorgen we ervoor dat jij alle voorbereidingen hebt getroffen om alles uit het onderzoekslab én het ontwikkellab te halen. 

 

Het startpunt

Dit is jouw startpunt voor het klantenlab. In deze module geef ik je alle tips om zoveel mogelijk uit het KlantenLab te halen. 

?

De kernklant bepalen

Wie is de klant waar jij jouw bedrijf omheen bouwt? Dé klant die je in gedachten neemt als je iets post op Social Media, je website aanpast of een nieuw product ontwikkelt. Tijd voor scherpe keuzes. 

?

Marktonderzoek

Ik geef je de tools om klantonderzoek te kunnen doen. Waar vind je al die waardevolle info over jouw klant? Ik laat het je zien. Ook gaan we de scope bepalen: wat ga je precies in kaart brengen. 

Het onderzoekslab

In het onderzoeksLab zorg ik dat jij jouw klant straks door en door kent. En ja, dat gaat verder dan alleen zijn problemen en verlangens in kaart brengen. Véél verder. Dit levert je zoveel inzichten op. Dat kun je je nu echt nog niet voorstellen. Dit is een blijvende investering in de basis van jouw bedrijf. Eén waar je de komende jaren keer op keer op terug kunt vallen. 

?

Klantbeleving

Wat is dat eigenlijk? En welke vijf universele factoren kun jij morgen al inzetten om jouw klanten nóg enthousiaster te maken. 

?

In de huid van jouw klant

Wie is die kernklant van jou? Wat beweegt hem of haar? Wat zijn zijn of haar triggers om in actie te komen? We gaan het allemaal in kaart brengen. 

?

De klantreis

Mijn favoriet! Zo waardevol, en zo onderschat. Ik ga je helpen om de klantreis in kaart te brengen. Wat doet je klant? Wat voelt hij daarbij? En wat zet jij daar tegenover? 

?

In gesprek met je klant

Vaak overgeslagen. Maar super belangrijk! Je gaat je klant het hemd van het lijf vragen. Je stelt de vragen op, gaat het gesprek aan en verwerkt al je inzichten. En ik begeleid je. 

?

Het verschil maken

Wat is de rode draad in de gesprekken die je hebt gevoerd? Waar en hoe kun jij het verschil maken? Waar mag jouw focus naartoe gaan? Je ontdekt het in het laatste deel van het OnderzoeksLab. 

Het ontwikkellab

Alle inzichten uit het onderzoekslab vertaal je nu naar een waanzinnig aantrekkelijke marketing, een onweerstaanbaar aanbod en plezierverhogende processen. Weet je al waar jij als eerste mee aan de slag gaat?

 

?

Marketing

Op basis van alle inzichten ga jij nu aan de slag met jouw marketing. Wat kun jij hieraan toevoegen, verbeteren of misschien wel schrappen? We gaan alles uit de kast halen om jou en jouw product of dienst mega aantrekkelijk te maken voor jouw kernklant. 

?

Aanbod

Zet jouw aanbod eens naast de klantreis van jouw kernklant. Heb jij een aanbod voor alle fases? Of mist er ergens iets? Met alle inzichten die jij op hebt gedaan kun jij straks echt next level met je aanbod.

?

WOW

Bezorg jij jouw klanten al een Wow-gevoel? Hoe en wanneer jij dat het beste kunt doen, ontdek je in deze module. Zo heb je straks alles in huis om jouw klanten waanzinnig enthousiast te maken. 

De opties

Het KlantenLab DIY 

 

  Toegang tot de online omgeving met alle stappen van de voorbereiding, het Onderzoekslab en het Ontwikkellab. 

  Zelf aan de slag met de video’s, stappenplannen, werkboeken, templates en checklists.

  Begeleiding per mail met elke week 1 of meerdere nieuwe modules.

  Vragen stellen via WhatsApp of per mail. 

  De mogelijkheid om (tegen een vergoeding) te upgraden naar de KlantenLab experience.

  De optie om voor 79 euro een stok-achter-de-deur call in te plannen en mijn expertise te gebruiken. 

KlantenLab DIY | 297 Euro

Zelf aan de slag voor slechts 297 euro

De KlantenLab Experience

 

 Alles uit het KlantenLab DIY

Aangevuld met:

  Twee online sessies van een uur (ter waarde van 158 euro) om even te sparren, gebruik te maken van mijn expertise of de voortgang erin te houden. Je kiest zelf wanneer je deze sessies inzet. 

Een brainstormsessie van één dagdeel (online of live, ter waarde van 399 euro) om samen alle inzichten uit het KlantenLab te vertalen naar jouw marketing, aanbod en processen. 

KlantenLab DIY | 597 Euro

Onder mijn begeleiding aan de slag voor slechts 597 euro

Zij zijn al ENTHOUSIAST

Voor nu: WAUW mijn ogen zijn nu al geopend, ik dacht dat ik ander soort klanten wilde dan ik zo opschreef. En ik ben pas bij de eerste module. Dat belooft nog wat

Suzan

De online etaleuze

De inzichten uit de klantonderzoeken pak ik er keer op keer weer bij. Of het nu gaat om het schrijven van een blog of het voorbereiden van een workshop. Ik merk dat ik hiermee beter de verbinding leg met mijn klanten.

Elly

Opruimen met El

Veelgestelde vragen

Ik ben een starter. Is het KlantenLab dan iets voor mij?

Nee, het is in deze fase zonde om je tijd in het KlantenLab te steken. Ga eerst eens aan de slag met je eigen bedrijf en een jaar of twee met klanten werken. Met deze ervaring op zak haal je nóg veel meer uit het KlantenLab.

Mijn bedrijf heeft meer dan 5 werknemers. Is het KlantenLab dan iets voor mij?

Nee, je bent dan beter af met een maatwerktraject van &DAAN. Als je méér dan 5 mensen in dienst hebt, ben jij waarschijnlijk niet altijd meer degene die alle klantcontacten heeft. Klantbeleving, klanttevredenheid en klantenbinding wordt dan een groepsproces. Hierin spelen ook andere factoren een rol. 

Hoe lang heb ik toegang tot Het KlantenLab?

Je hebt 20 weken toegang. Dit zou ruim voldoende moeten zijn om alle stappen van het KlantenLab te doorlopen. Als je wilt kun je de toegang voor 29 euro verlengen met nóg eens 3 maanden. 

 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Het gewone klantenlab betaal je in één keer. De experience kun je ook in twee keer betalen. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan even een berichtje naar danielle@endaan.nl 

Wat is een stok-achter-de-deur sessie?

Bij aanschaf van het KlantenLab of de experience krijg je één of twee stok-achter-de-deur sessies. Je kunt zelf bepalen wanneer jij deze inzet. Zie je op tegen de interviews of wil je dat ik even meekijk bij het maken van de klantreis? Of wil je mij gewoon gebruiken als jouw stok-achter-de-deur om jouw tempo in het klantenlab lekker hoog te houden? 

Dan zet je de sessie in. Heel eenvoudig, met de link die je hebt ontvangen plan je hem zo in jouw en mijn agenda. 

Kan ik nog switchen van het gewone KlantenLab naar de KlantenLab experience?

Ja dat kan. Mits er ruimte is in de experience. Mocht de KlantenLab xperience op dat moment vol zitten, dan kom je bovenaan de wachtlijst te staan. Uiteraard worden voor de experience wel extra kosten berekend. 

Wat moet ik doen als ik even vastloop?

In principe is alles in het klantenlab zo ingericht dat je er zelfstandig en zonder hulp doorheen kunt. 

Mocht je toch vastlopen, dan kun je mij om hulp vragen via de mail en WhatsApp. Voor grotere vragen of om gewoon even mijn expertise in te zetten maak je gebruik van jouw stok-achter-de-deur sessie

Bestaat Het KlantenLab alleen uit video's?

Nee, zeker niet. Elke nieuwe stap begin je met een korte video, maar daarna ga je juist zelf aan de slag met een werkboek, stappenplan, checklist of template. 

Wat kies jij?

Het KlantenLab DIY 

 

  Toegang tot de online omgeving met alle stappen van de voorbereiding, het onderzoekslab en het ontwikkellab 

  Zelf aan de slag met de video’s, stappenplannen, werkboeken, templates en checklists

  Begeleiding per mail met elke week 1 of meerdere nieuwe modules 

  Vragen stellen via WhatsApp of per mail. 

  De mogelijkheid om (tegen een vergoeding) te upgraden naar de KlantenLab experience

  De optie om voor 79 euro een stok-achter-de-deur call in te plannen en mijn expertise te gebruiken. 

KlantenLab DIY | 297 Euro

Stap nu in en betaal slechts 297 euro

De KlantenLab Experience

 

 Alles uit het KlantenLab DIY

Aangevuld met:

  Twee online sessies van een uur (ter waarde van 158 euro) om even te sparren, gebruik te maken van mijn expertise of de voortgang erin te houden. Je kiest zelf wanneer je deze sessies inzet. 

Een brainstormsessie van één dagdeel (online of live, ter waarde van 399 euro) om samen alle inzichten uit het KlantenLab te vertalen naar jouw marketing, aanbod en processen. 

KlantenLab DIY | 597 Euro

Stap nu in en betaal slechts 597 euro